Over ons

Disselhorst Totaal Installateur is een kwalitatief hoogwaardig installatiebedrijf en al meer dan een halve eeuw een begrip in Salland en daar buiten. Van advies, via ontwerp en aanleg tot onderhoud, u vindt in ons uw partner wanneer het gaat om installatietechniek voor (luxe) woningbouw, agrarische organisaties en utiliteitsbouw.

Ervaring komt met de jaren. Jazeker, maar met personeel dat perfect is opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken, weet u ook zeker dat die ervaring voor u de winst zal opleveren. Daar zit dan ook onze meerwaarde. Deskundig, duurzaam en betrouwbaar. Efficiënt, flexibel en betrokken. Oplossingsgericht en met een heldere manier van communiceren. Zodat we elkaar begrijpen. Dat mag u van uw partner verwachten. Altijd!

Waarom u voor ons kiest

U staat op het punt uw droomhuis te (laten)bouwen, te verbouwen of te renoveren. U heeft het helemaal uitgedokterd. U weet precies wat u wilt. U weet ook dat u hierbij hulp nodig heeft. U zoekt een specialist. Nee, u zoekt dé specialist.

Maar ook een gesprekspartner. Met wie u altijd kunt overleggen. Dé specialist in installatietechniek, elektra, verwarming en sanitair, waarop u kunt bouwen en vertrouwen dat hij samen met u het beste resultaat behaalt. U wilt geen verrassingen. U wilt kwaliteit. En dat is exact waar we voor staan.